Klaar voor hergebruik

Investeren in hoogwaardige verpakkingsoplossingen geeft u de zekerheid dat de apparatuur of onderdelen veilig worden vervoerd. De oplossingen van HQ Pack zijn zo stevig dat ze kunnen worden gereinigd, indien nodig gerepareerd, opnieuw gecertificeerd en hergebruikt. Daarnaast bieden we een full-service retourstroom voor herbruikbare verpakkingen, inclusief inzameling met onze eigen voertuigen, en zorgen zo voor een aanzienlijk rendement op uw investering.

Door leverancier beheerde inventaris (VMI)

Om er zeker van te zijn dat de juiste verpakkingsoplossing altijd voorhanden is, kunnen klanten hun voorraadbeheer uitbesteden aan HQ Pack. Dit varieert van losse verpakkingsproducten, zoals kartonnen dozen en cleanroom-folie, tot volledig geconstrueerde verpakkingen, zoals transportkoffers of plastic transportverpakkingen (zowel nieuw als herbruikbaar). Wij zorgen ervoor dat uw belangrijke, bedrijfskritieke verpakkingen altijd op tijd beschikbaar zijn.

Informatie binnen handbereik

Om gemakkelijk te weten waar een pakket zich op een bepaald moment bevindt en wat de status ervan is, scant HQ Pack al deze gegevens en registreert ze in ons klantenserviceportaal. Het systeem levert ook belangrijke managementinformatie als onderdeel van de retourverpakkingsdienst, zoals de omloopsnelheid, de levensduur en de kosten. Daardoor hebben onze klanten altijd gemakkelijk toegang tot accurate en actuele informatie.

Neem contact met ons op