Bij HQ Pack zorgen we ervoor dat complete systemen, gevoelige en kwetsbare onderdelen veilig van de ene naar de andere locatie kunnen worden vervoerd. Wij zorgen proactief voor flexibiliteit en betrouwbaarheid om aan de eisen van onze klanten te voldoen, en altijd met plezier in het werk dat we doen. Tijdens het hele proces zorgen we ervoor dat alles wat we doen en aanraken gericht is op het leveren van een zo betrouwbaar mogelijke verzendoplossing, op de meest verantwoorde manier.

Een lokale aanpak met een mondiale voetafdruk

Omdat de meeste van onze klanten wereldwijd actief zijn, heeft HQ Pack vestigingen in drie belangrijke regio's. Ons hoofdkantoor en onze belangrijkste productiefaciliteiten bevinden zich in Eindhoven. Om lokale ondersteuning en service te bieden, hebben wij faciliteiten in Johor, Maleisië en drie faciliteiten in de Verenigde Staten: Brookfield (CT), Newark (CA) en San Diego (CA). Elke locatie hanteert dezelfde normen, werkt met dezelfde materialen en machines, en gebruikt dezelfde technieken. Dus waar ter wereld u uw bestelling ook plaatst, u bent verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit.

Alles onder één dak

Om te voldoen aan alle hoge specificaties, kwaliteitseisen en diensten die onze klanten vragen, heeft HQ Pack alle benodigde ontwerpen, productie en diensten onder één dak. Hierdoor kunnen we het volledige proces beheren, met inbegrip van de toeleveringsketens voor materialen en de kwaliteitscontrole. Om dit effectief en efficiënt te doen, heeft HQ Pack Global een aantal zusterbedrijven die aanvullende nichediensten kunnen aanbieden.

Onze Missie

We creëren om te beschermen. Wij zorgen ervoor dat uw technologie op een verantwoorde manier veilig van het ene punt in de wereld naar het andere kan worden verplaatst, waarbij wij altijd werken volgens onze kernwaarden flexibiliteit, betrouwbaarheid, proactiviteit en plezier.

Onze visie

Op verantwoorde wijze een omgeving creëren waarin wij, als de meest ambitieuze verpakker van hightechproducten en wereldwijde dienstverlener, verder kunnen groeien zonder dat onze kernwaarden in het gedrang komen.

In samenwerking met onze gewaardeerde klanten, onze gerespecteerde leveranciers en partners en alle leden van de HQ Group over de hele wereld leveren wij hoogwaardige (verpakkings)oplossingen om de veilige en schone verplaatsing van uw waardevolle en kwetsbare industriële en technische producten en onderdelen te garanderen. Wij bestrijken het volledige levenscyclustraject, van ontwerp tot productie en van (her)reiniging tot hergebruik, dit alles gerealiseerd door ultramoderne cleanroomfaciliteiten in eigen beheer. Wij bedienen onze klanten door overal ter wereld verpakkingen te onderhouden, op te slaan en te distribueren - en bovendien ondersteunen wij het hergebruik van verpakkingen en/of componenten.

Alles wat we doen en aanraken is erop gericht de meest betrouwbare en verantwoorde verzendoplossing te bieden.