Afhankelijk van de individuele eisen van de klant variëren onze diensten van het schoonmaken en verpakken van de producten in een stofvrije hoes of zak tot de volledige voorbereiding en assemblage van verpakkingsoplossingen in ultramoderne en volledig uitgeruste cleanrooms met ISO 7- tot ISO 5-classificatie om verontreiniging tot een minimum te beperken.

Vlekkeloze reiniging

Of het nu gaat om hightechproducten of herbruikbare verpakkingen, HQ Pack zorgt voor vlekkeloze resultaten. Er zijn zowel droge (geïoniseerde perslucht of isopropylalcohol) als natte (ultrasoonbaden) reinigingsmogelijkheden, waarbij elk product en al het verpakkingsmateriaal door middel van UV-licht en/of helder licht wordt gecontroleerd op restdeeltjes. Om te voorkomen dat uiterst gevoelige producten door uitgassing worden aangetast, is thermische reiniging (bake-out) in een hoog/laag vacuüm ook een optie.

Samengestelde cleanroomverpakking

Naast reinigen in de geavanceerde en volledig uitgeruste cleanrooms <em>van HQ Pack</em> leveren we ook complete, hoogwaardige verpakkingsoplossingen. Hierbij kunnen verschillende materialen, waaronder metaal en kunststof, worden gecombineerd tot complexe high-end oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn de clean transport-assemblages voor optische apparatuur of de membraandoos van HQ Pack - een slimme, effectieve oplossing voor cleanroom-compatibele verpakkingen voor het transport van hoogwaardige, breekbare producten.

Neem contact met ons op