Van de ontwikkeling en fabricage van oplossingen op maat tot reiniging, onderhoud en opslag. HQ Pack biedt een totaaloplossing. Wij ontzorgen en ondersteunen tegelijkertijd duurzaamheidsdoelstellingen.

Oplossingen op maat

Om ervoor te zorgen dat waardevolle en gevoelige onderdelen in onberispelijke staat op hun bestemming aankomen, is vaak een beetje extra aandacht nodig. Dit kan gaan van robuustere verpakkingsopties tot een op maat gemaakte totaaloplossing. Met eigen ontwikkelings- en productiefaciliteiten en eigen cleanrooms kan HQ Pack ontwerpen, bouwen en verpakken om aan de exacte vereisten te voldoen.

Circulariteit

Als we eenmaal hebben geïnvesteerd in een hoogwaardige verpakkingsoplossing geloven wij bij HQ Pack dat het niet economisch is om deze dan maar gewoon weg te gooien. Door te ontwerpen met het oog op circulariteit kunnen wij complete verpakkingsoplossingen en onderdelen retourneren, onderhouden en opslaan om opnieuw te worden gebruikt. Ook hergebruiken en recyclen we waar mogelijk, om onze koolstofvoetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Werken bij HQ Pack

Wij werken met zeer innovatieve klanten die ultramoderne apparatuur en onderdelen leveren en weten dat zij voor talrijke uitdagingen staan. HQ Pack is daarom altijd op zoek naar uitbreiding van de vaardigheden en expertise die wij in huis hebben, om ervoor te zorgen dat wij altijd out-of-the-box kunnen denken als het gaat om het creëren van unieke oplossingen.